Nieuwe Giclées in 2018!

 
 

In 2018 zullen er nieuwe Giclées (kunstdruk op canvas) verschijnen. Hooglanders, koeien, varkens, paarden en nog meer mooie afbeeldingen zullen te bestellen zijn op mooie maten. Mocht u meer willen weten over de Giclées, kijk dan bij Edition&gifts bij Giclée op canvas. Heeft u vragen mail naar info@schilderijen-pieternel.nl

Een perfecte Samenwerking!

Op vele beurzen treffen de bezoekers mij samen aan met Joyce de Jong, eigenaresse van D-zijns. Mijn schilderijen samen met de sieraden van Joyce, die vaak een link hebben naar de paardensport, vormen een mooi geheel. Dus kom gezellig langs schilderijen kijken en sieraden passen!

D-zijns vertegenwoordigt zeer mooie merken zoals Dimacci, Guiot de Bourg en D-zijns armbanden , handmade uit Parijs. Ook de unieke telefoontasjes annex clutch ontbreken niet aan de mooie collectie van D-Zijns. Deze sieraden zijn voor dames die weten wat ze willen en zich graag onderscheiden van een ander. ....

Kijk voor meer informatie op www.d-zijns.com

Beelden in brons

In 2017 zij  de eerste bronzen beelden van mijn hand verschenen. Zo mooi om datgene wat in je hoofd als beeld zit te maken in eerst klei, dan was en dan naar brons. De beelden collectie zal de komende jaren groeien. Verschillende dieren zullen in brons uitgevoerd worden maar ook is het mogelijk om een bronzen beeld van eigen dier te laten maken. Voor meer info kijk bij bronzen beelden. 

 

Nieuwe reproducties in 2018!

 

In 2018 komen er weer nieuwe reproducties. Eindelijk zullen er een aantal afbeeldingen van paardenschilderijen als reproductie verschijnen. De maten zullen 60x60 met de afbeelding van 50x50 en op mooi kwaliteits papier gedrukt worden. Mooi om in te lijsten of kado te geven. 

Kaarten

Wildfair

 

.

 

.

Pages