Schilderijen Glow Edition

De exclusieve serie GlowEdition is ontstaan met de zon ter inspiratie. Het opwarmen en genieten in de zon van opkomst tot ondergang wordt weergegeven, in de doeken die ik schilder, met een speciale goudverf (23,7 krt bladgoud in poedervorm). Hierdoor krijgt het schilderij, en het dier dat er een hoofdrol in speelt, een andere dimensie en beleving door de dag en avond heen.

De schilderijen uit de GlowEdition geven een warme en sfeervolle uitstraling in de huizen van bewoners die een eigentijds of klassiek interieur hebben. Ook voor ontvangstruimten, lounge gelegenheden en bedrijven, geven de schilderijen uit de GlowEdition een extra elan passend in uw omgeving.

Deze exclusieve schilderijen zijn ook in opdracht te bestellen en zijn tijdens exclusievere lifestyle evenementen of in eigen atelier te bezichtigen. Wilt u een schilderij in huis zien dan kom ik, op afspraak, bij u langs om te kijken of het schilderij in uw interieur past of er wordt een passend schilderij speciaal voor u ontworpen. U vind de schilderijen van de GlowEdition op de site onder alle categorieën.