MondiArt

In samenwerking met Mondiart BV, gerund door de enthousiaste eigenaren Cole Brekoo en Twan Schraven met hun creatieve team, is de mogelijkheid ontstaan om mijn schilderijen op verschillende materialen te laten drukken of te laten weven. Via deze weg zullen mijn werken op verschillende materialen internationaal gaan.

U kunt nog steeds Giclee's bij mij bestellen maar u kunt zich voorstellen dat mijn schilderijen als wandtapijten (vloertapijten) aaibaar worden en ook in een prachtige stof verwerkt worden voor kussens en Gobelins voor aan de wand. Op diverse materialen zoals oa staal, epoxy zijn de afbeeldingen van mijn schilderijen ook prachtig om te zien en u kunt op afspraak bij Mondiart een bezoek brengen. Kortom... u kunt bij mij deze nieuwe vormen van kunstdrukken en wevingen bestellen! Zie keuzemenu.

Heeft u een interieurzaak, een inkoopcenter voor interieur of bent u een binnenhuisarchitect voor totaalprojecten dan kunt u een afspraak maken bij www.mondiart.com of stuur een mail naar sales@mondiart.com